The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Волво става китайска марка!!!

#1
От известно време следя развитието по темата относно продажбата на Волво и за мое огромно съжаление страховете ми станаха реалност.... Любимата марка става китайска.... <!-- m --><a class="postlink" href="http://news.expert.bg/n246641/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://news.expert.bg/n246641/</a><!-- m -->
Reply

#2
cobravolvo Wrote:От известно време следя развитието по темата относно продажбата на Волво и за мое огромно съжаление страховете ми станаха реалност.... Любимата марка става китайска.... <!-- m --><a class="postlink" href="http://news.expert.bg/n246641/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://news.expert.bg/n246641/</a><!-- m -->

много жалко, наистина.. все пак китайците имат много класове на качество, а ние (в БГ) сме запознати най-вече с най-ниските им. китайците можели да произвеждат и качествени продукти в зависимост от пазара, който обслужват..
кой знае.. :roll:
Reply

#3
Интересно как във Волво форума почти никой не се интересува от случващото се с марката.... Та дори в БМВ форума доста повече хора изразиха мнение... :dontknow:
Reply

#4
Колега, това че не се пише в твоята тема, не значи че сме безразлични към това кой ще е собственик на марката...има доста други теми по въпроса. Не вярвам все пак да чакаш да се тръшкаме и да си скубем косите.......нали?!?
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#5
Колега мен не ме интересува това дали темата е моя или на някой друг въпроса е там че като цяло активността във Волво форума е слаба лично на мен не ми е приятно защото това е любимата ми марка (и не само на мен)
Reply

#6
Щом китайците могат да си позволят да купят волво означава че не са за подценяване. - Дано надигащата си китайска мощ допринесе в положителен смисъл за развитеито на любимата марка.Не мога да не спомена че ми е малко притеснено но какво да се прави. /На кого да се сърдя/.
Reply

#7
Малко тъжно се чуствам за тая работа Sad Имам от скоро Волво ,но се превърна в много за мен ...И като всеки "волвар"
Се чуствах горд от пренадлежноста на марката -Швеция ....Както и да е ..Да се надяваме ,че Китайците ще се отнесат сериозно към нашата любима марка!
Купувам (малката)дясната част от ножа под предната броня на с/в40...
Reply

#8
М да и аз прочетох тук и там за тзи работа и хич не ми харесва ..... Знам ги що за стока са Китайците , и как живеят в европа , в интерес на истината не ги харесвам от както ги опознах по одблизо , усетиш ли им характера и те избива на расизъм , май по скоро те са такива , Съжалявам за марката , беше ми предоставено за три месеца едно Волво 850 2.5 бензин Автоматик и от тогава съм фен на тези коли , но Китайците (Азизтците ) са плагиати нищо повече
Не ми хареса мнението на колегата по горе Щом можели да си го позволят ..... Колега те и Арабите могат да си позволят мног с парие си но всички знаем ,че са дотам , .... Незнам за какво му трябваше на форд да купува Волво ....

но това си е мое мнение и никой не ангажирам с него

Поздрви на Всички
Reply

#9
Колега напълно те подкрепям.След време ще казваме:"Ееееех хубава кола беше VOLVO, докато не мина в ръцете на жълтурите".
Reply

#10
Парите са си пари, това е положението.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)