The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мото пфое Русе или Плевен

#1
Налага ми се да ползвам услугите на един от двата сервиза за ъпгрейд на софтуера на автоматика.Аз съм от Търново и двата града са ми на едно и също разстояние.Моля препоръчайте един от двата сервиза!
Предварително Благодаря!!!
Reply

#2
за Плевенското не съм го ползвал, но и не съм чул много добри неща за тях. А за русе хептен нищо не знам. Не ти помогнах много, ама поне желанието е факт Smile
Reply

#3
Мисля че Вальо (Kangalov) и Тони (tonyfiremen), могат да ти дадат актуална информация за Мото Пфое - Русе... :wink:
Vovlo V40 2001 1.9Di 115Hp
Reply

#4
И не само те. От споделеното от колеги, препоръките за Русе са големи, но нека не цитирам, сами да си кажат. За Плевен нищо не съм чувал.
945 Polar 1997
2.0 Turbo B200FT
1986 cc
4 cylinders, 8 valves
Compression ratio: 8.5:1
114 kW (155 PS) @ 5600 RPM
230 Nm @ 3600 RPM
M90 manual gearbox
Reply

#5
В Русе определено е за препоръчване.
Reply

#6
А бе не знам как са в Плевен , че да ги сравня с Русе , но чувам , че в Русе са по-добри от Варна и Бургас . Дано си ме разбрал правилно навсякаде има слаби и силни места. Аз ако съм на тебе бих отишъл до София , че тука ако ги няма частите ги чакаме от София, ще потърсиш МОРУНА за помощ , на Жоро Терзиев сервиза е там, а бе по-много възможности въобще. А може и един плаж да изкараш във Варна докато МАЙОР Мевдо ти преглежда колата.Ти акъл искай само пари да не са че нямам.
PASSAT B4 2.0
Reply

#7
Става въпрос за така наречения VIDA-тест на автоматика който по предписание на Волво трябва да се прави на всяко обслужване а вече две обслужвания не съм го правил а само масло .филтри - маслен,въздушен и на климатика и зануляване на компютъра.Според обясненията този VIDA-тест е ъпгрейд на софтуера,изчистване на грешките и някакви настройки компесиращи нормалното износване.Тоест човека вкарващ софтуера може да променя в някакви граници определени стойности.Като купих колата го направих в София , но там чакането беше убийствено - бях си записал час за 08.00 а колата беше готова в 16.30 а самата процедура е един час и за толкова ти земат пари. Интересуваме в Русе дали персонала е подготвен точно по тези допълнителни настройки които могат да се контролират защото в София имат тази практика и са наясно с това.
Reply

#8
Е на това не мога да ти отговоря, но мога да ти дам телефон на един наш клубар който точно с електрониката в МП се занимава. Пенчо се казва той ще ти отговори най-точно ТЕЛ;0898791050.
PASSAT B4 2.0
Reply

#9
Благодаря много за телефона!До колкото разбрах този човек работи в сервиза на Мото Пфое в Русе.
Непременно ще се обадя!
Reply

#10
Благодаря много за телефона!!!Обадих се и уговорихме всичко с Пенчо.Изключително вежлив и компетентен човек!
Благодаря още веднъж!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)