The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
въпрос за ЕГР клапан-а

#1
Здравейте искам да ви попитам защото знам че сте най-много запознати с Волво.Искам да питам как мога да запуша ЕГР клапана без да ми изпише грешка в борт компютъра?Понеже ми е за смяна.Преди 3-4 дена отидох при моя маистор които е работил няколко години в сервиза но Мото-Пфое както и да е.Запуши го качих се направих и едно кръгче доста голяма разлика имаше без него но ми изписваше на компютъра.Аз карам Волво с 40 2005г. 2.0д 136 к.с 320нм предполагам че сте запознати с този модел.Благодаря ви предварително> 8) 8) 8) 8)
Reply

#2
Първо трябва да се види как се управлява EGR, дали е с вакуум или с електромагнитен клапан и след това да се мисли някаква схема, но ако питаш мен по-добре си спести трудностите и си купи нов - не вярвам да струва кой знае колко скъпо :wink: :wink: :wink:
Reply

#3
ето малко инфо от колегите в Опел клуба:http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=5313
Понеже и аз трябва да подържам един Опел та се бях ровил в Опел клуба.
Но както каза Ицо 850 всичко зависи от типа на управление на ЕГР клапана. Ако е вакуумен се лъже ама, те са стари. Твоята кола казваш е 2005г та май си с ел. клапан ако наистина е така то по- добре си взимай нов и не се вкарвай в разни "филми".
Успех!
Reply

#4
ico850 Wrote:Първо трябва да се види как се управлява EGR, дали е с вакуум или с електромагнитен клапан и след това да се мисли някаква схема, но ако питаш мен по-добре си спести трудностите и си купи нов - не вярвам да струва кой знае колко скъпо :wink: :wink: :wink:

OOO Ице, не би ли могло да се управлява и по трети начин, например със стъпков мотор, командван директно от ЕКУ, щом колата е 2005 година и всички опити за запушване или отстраняване да се отразят екстриймли пагубно за мотора....
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)