The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Къде възстановяват спукани автостъкла?

#11
Willie Wrote:И така, ходих и ми оправиха пукнатината!
Дали личи? ДА личи, под определен ъгъл, но няма нищо общо с това което беше.
Цялата процедура трая около 1,30 часа. Аз лично съм доволна от резултата, пък и гаранцията е безсрочна, освен това всякаква вероятност за разпространение отпадна .
Съвета който получих е да не се чака много време, защото колкото и да е незабележима цепнатината, в нея влизат частици, които после я правят забележима. Както казах цената е 25лв. и важи само за удар от камъче.
Прилагам и снимков материал. Качеството е все така неясно, но с наличната техника толкова...

Много те моля дай ми координати на сервизал
Reply

#12
Аз имах същият проблем преди около година и половина, в движение един камион пред мен ми хвърли камък и се получи цепнатина. Първоначално не беше много голяма, но впоследствие от вибрациите се увеличи значително, получи се звезда, като дължината й стана около 30 см. Голямо ровене рових из нета, докато накрая открих майстор в Студентски град, съвсвем близо до Симеоновско шосе. За около 2 часа и срещу около 40 лв. (не помня точно цената) процедурата по лепене завърши и от тогава не е мръднало. НЕЩО ПОВЕЧЕ - преди около 2 месеца ми се стовари в движение към Рилски манастир доста голям камък от високо точно върху предното стъкло, казах си "край"....но уви, пукнатината не беше мръднала....така, че наистина има смисъл от лепенето, а и наистина не бива да се чака дълго, аз доста почаках и затова сега ми се личи от вътре...но от вън не Smile!
[Image: file.php?avatar=10825_1273241945.jpg] Volvo V40 1,9TD, 1997
Най-яката машина Wink!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)