The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Волво 940 2.0 турбо 186 коня

#1
Чудя се как ще се отрази на този двигател метан и какъв му е хар4а на бензин. Видях в една морга се продава 4истак ново такова комби на 4асти.
Волвото е много запазено с 4исто нов неистъркан кожен салон и вси4ки екстри. Всъщност аз му зех джантите и го оставих на труп4ета.

Човека ми го демонстрира на живо като за последно как къса БМВ 330xd 180 коня със изкл. xdrive само.
Reply

#2
aleks12345 Wrote:Чудя се как ще се отрази на този двигател метан и какъв му е хар4а на бензин. Видях в една морга се продава 4истак ново такова комби на 4асти.
Волвото е много запазено с 4исто нов неистъркан кожен салон и вси4ки екстри. Всъщност аз му зех джантите и го оставих на труп4ета.

Човека ми го демонстрира на живо като за последно как къса БМВ 330xd 180 коня със изкл. xdrive само.
Здасти колега колко му искат на туи волво и каде се намира ако можеш да ми кажеш ще сам ти много благодарен
Reply

#3
Зна4и намира се на ул. Heшо Бон4ев. Човека спомена нещо 4е двигателя може да го слага на друга кола и не го продава както ходовата част и скоростите. Но ако някои го земе цялото би се съгласил каза. не съм го питал за цена. Продадени са само мига4ите предните и джантите. Двигателя е 2,0турбо 16 клапана и много коня.

Аз за пурви път виждам толкова запазено Волво.
Reply

#4
aleks12345 Wrote:Зна4и намира се на ул. Heшо Бон4ев. Човека спомена нещо 4е двигателя може да го слага на друга кола и не го продава както ходовата част и скоростите. Но ако някои го земе цялото би се съгласил каза. не съм го питал за цена. Продадени са само мига4ите предните и джантите. Двигателя е 2,0турбо 16 клапана и много коня.

Аз за пурви път виждам толкова запазено Волво.
Мерси много колега ама на мене точно ДВГи електрониката ми трябват.
Reply

#5
Така както го описваш ми прилича на същия двигател като моя - B204FT.
Девятки и седмици 2 литра, 16 клапана и турбо има само с един двигател - B204 FT или GT. Подчертавам един, защото разликата в буквените индекси не е разлика в самия двигател. FT е 190 коня, GT е 200 коня. Разликата между двата е минимална - GT няма катализатор и е предвиден за работа с оловни бензини - ламбда сондата му е устойчива на тетра-етил-олово - добавка използвана в близкото минало за стабилизация и увеличаване на октановото число.
Разликата в конете е малка и идва основно от катализатора, който създава съпротивление в изпускателната система.
Двигателя е доста корав, но и както всички двувалки изисква навременно обслужване. Доста рядък мотор е и някои от частите му са малко проблемни за доставка.
Reply

#6
Какъв разход ти дава.
Reply

#7
aleks12345 Wrote:Какъв разход ти дава.

Виж тук.

Най-ниския разход извън града е 9/100. В града може да стигне и до 16-17 с климатик. Зависи от стила на каране, трафик, т.н. Извън града също може да е доста висок ако "летиш". Аз съм докарвал 17/100 извън града,
а съм чел в един руски форум че и 25/100 е давал този мотор с подходяща стъпка.
Ами смятай че инжекторите му са с максимален дебит от 340 куб.см/мин. Умножи по 4 - сам виждаш резултата.
Максималното налягане на турбината е 0.8 бара, с електронно управление е.

Ето тук си събирам разни документи за моя мотор, може да разгледаш: <!-- m --><a class="postlink" href="http://linuxfan.org/~ipdown/mybrick/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://linuxfan.org/~ipdown/mybrick/</a><!-- m -->
ако нещо ти е от полза..

Иначе аз си сложих газов инжекцион (Български "Фобос") скоро след като я взех.
Работи перфектно, разхода е по-висок от този на бензин с около 1.5-2.5 литра. За метан незнам - пропан-бутана ме кефи повече, по-калоричен е и май е по-разпространен. Засега.
Ето тук може да погледнеш за газовия инжекцион.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)