The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с АirBag

#1
Здравейте!

От поройния дъжд и наводнението преди няколко дни колата ни се намокри сериозно(нивото на водата беше около 40 см) и след това на бордовия компютър започна да свети знака за АirBag-а.Та някой има ли представа как може да се оправи проблема Smile

Благодаря
Продавам : касетофон Volvo Sc-700
[Image: ab204286.gif]
Reply

#2
Задължителна първа стъпка: компютърна диагностика и дано е само изчистване на грешки.
Успех!
Reply

#3
И мен ме интересува този проблем. Свети ми знака за въздушна възглавница, но съм сигурен, че нямам отваряна такава, нито една. Та къде /в кой сервиз/ е най - удачно да се направи такава компютърна диагностика от Кюстендил до София. Най - честто като видят нашата марка и селските майстори бягат като попарени. Имали само софтуер за ГОЛФ и АУДИ, а и той бил не пълен- ха - ха. А, сетих се и за друг въпрос при положение, че свети тази лампичка на таблото, а реално не са отваряни възглавниците, при необходимост, не дай си Боже те ще се задействат ли.
Reply

#4
На мен като ми светна ходих до Мото Пфое.Взеха ми 53 лева Big Grin за диагностика и чистене на грешката.После обаче един приятел ми каза,че могло и в Bosh.
Reply

#5
nzd_1978 Wrote:И мен ме интересува този проблем. Свети ми знака за въздушна възглавница, но съм сигурен, че нямам отваряна такава, нито една. Та къде /в кой сервиз/ е най - удачно да се направи такава компютърна диагностика от Кюстендил до София. Най - честто като видят нашата марка и селските майстори бягат като попарени. Имали само софтуер за ГОЛФ и АУДИ, а и той бил не пълен- ха - ха. А, сетих се и за друг въпрос при положение, че свети тази лампичка на таблото, а реално не са отваряни възглавниците, при необходимост, не дай си Боже те ще се задействат ли.
Здравейте колеги.Аз имах Волво В40 ,и като си разглобих волана където е Аербека,за да го стегна за да ми проработи свирката,и по погрешка си откачих кабела на възглавницата.После забравих да го сложа преди да запаля за проба.Запалих и тогава ми се получи грешката и при мен.Загасих и си го монтирах кабела но уви пак си казваше че има грешка. Отидох при мой приятел които има системата БОШ и ми закачи Волвото,влезе в компа и ми я изчисти,и то за една бира :wink: .За това че не се притеснявайте,всеки сервиз който има система та Бош може да ви помогне с тези елементарни грешки.И ако ви свети Аербека постоянно знайте че той не работи.Дано съм ви помогнал,чао и лека вечер.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)