The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не взимат

#1
Вчера ми се случи най-странното нещо на света. Не вярвах, че ще видя това. Български полицаи ми отказа пари.
Разговора беше следния:
- Акт или фиш да пиша
- Трети вариант няма ли?
- НЕ! Акт или фиш?

И така... фиша. Някакви си 50 лева. Обясних му, че предпочитам да му ги дам на него за да си нахрани децата довечера, а не на гадната ни държава, но резултата беше нулев. След като споделих с приятеля на сестра ми, той ми обясни, че доста от колегите му са без книжки поради тази "модна" тенденция.
Всяко чудо за 3 дни. Прах в очите на слепите.

П.П. много по-опасно ще е да държа в едната ръка баничка, в другата една боза и да подпирам волана с коляно отколкото кротичко да си говоря по телефона. Единственото, което ме успокоява е, че 50 лева разделени на броя на нарушенията, които съм извършил на пътя се получават... хм... нещо клонящо към нула Big Grin
Volvo S40 1998 1.8
Volvo 940 1996 2.0T
Opel Astra 2007 CDTI
Renault Megane 2010 dCi


ex - Volvo S60 2001 2.4
[Image: garagephp.jpg]
Reply

#2
Ако в един момент повече от половината фуражки в държавата ни станат като този милиционер ще повярвам в държавността. Когато има правила просто трябва да се спазват. Справка Гърция където насмитат цялата българска колона в аварийката и на всички им вземат по 300 евро. И после да видиш как същата колона не вдига повече от 90 ...
Reply

#3
bell Wrote:Ако в един момент повече от половината фуражки в държавата ни станат като този милиционер ще повярвам в държавността. Когато има правила просто трябва да се спазват. Справка Гърция където насмитат цялата българска колона в аварийката и на всички им вземат по 300 евро. И после да видиш как същата колона не вдига повече от 90 ...

В Гърция, когато спазвах ограниченията, само каруца не ме изпревари. То не бяха някакви стари джипчета, не бяха малки градски колички и какво ли още не. Явно си знаят къде висят полицаите. Карах после до Солун с 200 и пак не ме спряха... прословутите гърци.
Volvo S40 1998 1.8
Volvo 940 1996 2.0T
Opel Astra 2007 CDTI
Renault Megane 2010 dCi


ex - Volvo S60 2001 2.4
[Image: garagephp.jpg]
Reply

#4
s0me0ne Wrote:В Гърция

В Гърция Мише...,90% от гърЧките карат нормално,сиреч-"бавно,леко,меко" :wink: за....това на нас ни е лесно да се"ръчкаме" там 8)
А много е важно да знаеш къде можеш да си позволиш да дърпаш с 200 Tongue
Кофти е само...,че данните от камерите се преглеждат,и се пращат на Гранична Полиция,където се плащат и глобите де :wink: ,няма начин автомобил с речестрирано нарушение да мине...,при всяко следващо преМИНаване :?
Затова там има Ред :!:
Приятно пътуване на всички,и дано не Ви спират Big Grin Big Grin Big Grin
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#5
Евала на полицая и се радвам че вече има и такива,аз лично пари на ръка недавам и никога несъм им давал,даже ми се е случвало полицай да ми казва няколко пъти "ами сега какво ще правим" а аз само вдигам рамене и гледам тъпо.На мнение съм че както аз и много други хора си изкарваме парите с труд то е редно и те да си изкарват техните така,не си мислете че искам техните деца да гладуват - напротив,даже смятам че трябва да им вдигнат заплатите(ама първо да изгонят боклуците) за да си вършат работата съвестно.Много се отпуснах нещо в писането ама ей го на,в същото време ме е яд на ченгетата,застанали в 6 часа на път към индустриална зона да ловят чичковци дето бързамне за работа и се надяват да си разделим надника а през деня когато излязат келешите с многото коне и избиват децата ни тях никакви ги няма,висят по кафетата или дремят някъде скрити :evil: .
V40 2000г. 95кс Габрово
Reply

#6
   
Не е истина. Катаджия да не ти иска паричките. Къде сбъркахме Big Grin
Reply

#7
Абе има такава тенденция, аз си стоях два месеца без книжка като пич. Ни пари, ни нищо...Тъй че, май ще ставаме образцови шофьори.
Друг е въпроса какви са ни пътищата и знаците, па и все още голяма част от катаджиите, дето си знаят "местата"!

There is no place like 127.0.0.1
Reply

#8
Не мога да разбера ,как може ,да обявиш държавата за "гадна " защото ,някой е отказал да ти вземе подкупа. А ако те тикнат на топличко за предлагане на подкуп.....? ....държавата по-гадна ли ще стане ?
И защо с тези "някависи 50 лева" не си купиш едно хендс-фри --и си решиш проблема !
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)