The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Качествен сервиз в София

#1
Здравейте колеги,

моля да ми препоръчате качествен сервиз в София в който да си сменя ремък и ролки, както и да ми прегледат всичко по тази част. Тези дни се появи доста странен шум като бучене и вибрации при ускорение на колата. Доста изчетох по темата във форума и имам съмнение за амортисьорчето на ремъка, както и шайбата на алтернатора. Така или иначе ремъка е напукан и при смяната ще се огледат и всички компоненти.

Но тъй като не съм наясно много, бих искал да проверя горните неща при човек запознат с това, а не идиоти които за да вземат пари плямпат глупости...
Volvo V40 '99 1.9 TDi
Reply

#2
Аз си поддържам В 40 1,9 ТД в Мотоман - на ъгъла на "Данаил Николаев" и "Искър". Управителят и механиците са коректни хора и добри професионалисти, най-важното е, че когато установят повреда, веднага съобщават по телефон за нея, какви части са нужни и какви са им цените. За 3 години нямам оплакване от тях.
Reply

#3
Колега мога да ти предложа 2 сервиз-а.Единият е в Кремиковци (аз си правя всички коли там) момчетата са много добри и си разбират от работата,а другия е в Студентски град на колега от форум-а е.Драсни една ЛС ако искаш да ти дам адресите!
Volvo V40 1997г. 2.0 - EX
Volvo 850 1994г. 2.0 - EX
Honda Accord 2004г. 2.2 i-CTDI - EX
VW Touareg 2005г. 2.5 TDI - EX
Opel Astra 1994г. 1.6 - EX
Nissan Almera N16 2004г. 1.5 QG15, - Now
VW Passat 2006г. 2.0 TDI - Now
Ford Mondeo 2004г. 2.0 - Now
Reply

#4
STEW Wrote:Аз си поддържам В 40 1,9 ТД в Мотоман - на ъгъла на "Данаил Николаев" и "Искър". Управителят и механиците са коректни хора и добри професионалисти, най-важното е, че когато установят повреда, веднага съобщават по телефон за нея, какви части са нужни и какви са им цените. За 3 години нямам оплакване от тях.

Мда изключително големи професионалисти са... И като части слагат възможно най големите ментета... :roll: Sad

Заради тия "добри професионалисти" 15000км след смяна на ангренажен ремък и ролки при тях с тяхни матриали(кой ги знае може и да не са ги сменяли само да са ми взели парите) се наложи пак да се сменят защото ролките бяха изхвърлили греста от лагерите а ремъка почти скъсан. Не ми се мисли ако беше се счупил мотора... :evil: :twisted:
Документ за ремонта никакъв. Никакво обяснение как се е формирала цената.

Сложил съм ги в графата поредните измамници и там не миспя повече да стъпам, чак ми става неприятно като понякога минавам по улицата покрай сервиза им... Sad :gib:
Reply

#5
Мисля че вече стана белята.... Скъсах ангренажа, сега предостои да се види какво стана с мотора... Вчера чух странен шум, днес щях да ходя и....бум

Надявам да се съм се разминал с голямата беля ама утре ще видим. Ще я водя в Дружба бл 272 защото ще се тегли и е близо....А и ми препоръчаха него колеги от форума...
Volvo V40 '99 1.9 TDi
Reply

#6
Tisho, без да ги защитавам в никакъв случай, съжалявам за простотията, която са допуснали при теб, но аз действително 7 години си поддържам колите при тях и нямам никакви проблеми. Това е причината да имам такова мнение за тях. Като пълно менте - сервиз мога да посоча "Техвопарт" на Симеоновско шосе, а добре работя, макар и доста скъпо във "ВИП сервиз" в "Младост - 1".
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)