The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проектът на Volvo с кодово име P20 става реалност през 2014г

#1
Вече знаем, че VOLVO - стана собственост на Geely! Добрата новина е, че новите собственици не възнамеряват да се откажат от проекта за премиум, мини модел разположен под модела - C30. Фирмата работи по този проект носещ името Р20, от началото на 90-те години и явно разработката е в краен стадии. Все още не са засечени тестови модели, което ни кара да мислим, че подобен автомобил можем да очакваме най-рано през - 2013 година.
Според последните информации моделът на Волво, ще бъде с дължина - 3.90м., и ще е позициониран в премиум сегмента в този клас, като пряк конкурент на AUDI - A1 . Двигателите на които ще разчита са 3 и 4 цилиндрови снабдени с турбо компресор, работещи както на бензин така и с етанол задвижващи предните колела. Естествено е, че ще има и дизелов вариант, а в по-късен етап е вероятно да бъде представена хибридна версия чиито електромотори да задвижват и задните колела. Що се отнася до сигурността няма място за съмнение, че фирмата ще обърне особено внимание в тази насока. Може да се очаква, че всички познати системи разработени от фирмата ще се предлагат и в този модел, а серийно задните седалки ще бъдат снабдени с интегрирани седалки за малки деца.
Относно дизайна не се знае много. Рендерите с които разполагаме надали ни показват повече от 20%, от външността на производствената версия, но все пак ни дават насока, какво да очакваме от дизайнерите на фирмата.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)