The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key "dateline" - Line: 1000 - File: inc/functions_post.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 1000 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електричар София ?

#1
Пак да се включа - кажете къде има читав електричар ?
Фаровете ми ги няма никакви (късите). Днес трябваше да се прибирам по тъмно и установих, че не се вижда нищо, ама в булвания смисъл на думата. Дългите работят, но за жалост нещо лостчето се е прецакало, защото не иска да се задържи, когато го дръпна към мен. Не ме питайте как се кара 1 час без къси, на включени дълги (през цялото време държах лостчето дръпнато с една ръка) :twisted: , а народа отсреща се сцепваше да ми присвятква Smile
Отделно, още от както купих колата, мигачите не се изключват сами, ще ми се и това да оправя, щом така и така ще ходя при електричар.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

#2
Първо си провери крушките и на двата фара.
Второ - смени си пакетния ключ за фарове+мигачи.
Купи си от някой колега с S/V40 за части.
Reply

#3
0897812107 Ванката
Аз съм доволен от него
По добре късно, от колкото никога
VOLVO 142 CUPE 65kw 1980g.                                                                                           VOLVO 144 65kw 1970g.                                                                                                   VOLVO 855 T5R 211ks. 1996g
VOLVO 960 178ks 1996g.                                                                                                         VOLVO 855R за части.
VOLVO FOR LIFE
Reply

#4
Здравейте!
Оказа се, че пакетният ключ за фаровете си е заминал. До мигачите електричарят не успя да стигне (м/у другото намерих един в Лозенец, че ми е наблизо). Каза, че някакъв болт на възд. възглавница превърта и не можа да я смъкне. Малко или много това с мигачите не ми е на зор, защото съм "свикнал" с него.
За фаровете, върза ги някак си, така че да работят. Все пак ще търся този ключ, че да стане като хората.
Reply

#5
А ти сигурен ли си , че като включиш на къси , ти светват именно късите светлини, а не остава на габарити? Питам първо защото като не се включат късите, дългите също не могат да се включат, а само присвятват и след отпускане на лоста изгасват. Второ, доста колеги /както и аз самият имах/ имат проблем с разтопена клема на ключа за светване на фаровете и късите не могат да се включат, защото при завъртане на ключа пластината вътре не може да направи контакт. Светват само габаритите, а при това положение нито ще виждаш пътя пред теб /както и го описваш/, нито ще можеш да включиш дългите. Всъщност дългите светлини се включват с реле , а не с ключ. Лоста за мигачите служи само да подаде контакт, за да сработи това реле.
Reply

#6
Quote:А ти сигурен ли си , че като включиш на къси , ти светват именно късите светлини, а не остава на габарити? Питам първо защото като не се включат късите, дългите също не могат да се включат, а само присвятват и след отпускане на лоста изгасват.

Точно както го описваш е. Имаше само габарити (съответно нищо не се виждаше), късите не работеха (въпреки, че ги бях включил). Придвижвах се, като постоянно държах лоста дръпнат към мен с една ръка, за да дава контакт и да работят дългите Sad Не се сетих, че може да ползвам халогените Cry
Reply

#7
Първо провери дали не ти е изгорял бушона за късите светлини. Ако не е дал фира, значи проблемът ти е именно в блока за включване на фаровете. Трябва да го извадиш и разглобиш. Става лесно. После разгледай за поражения върху платката- дали не е стопена, дали контактната пластина на врътката за включване на фаровете си е на мястото и т.н. В ключа за мигачи нямаш проблем с изключение на това , че не се изключват мигачите след завой. Ама това е масов проблем при нас.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)