The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Смяна на километраж с инфо центер

#1
Здравейте колеги, от скоро съм горд собственик на Волво В40 1.8 115hp. По разчетох се из форума и отkрих решение за всичките ми проблеми, включително и за първа скорост и пластмасовите втулки. Остана ми само проблема с километражa. Предлагат ми километраж с инфо център от същата кола и година само с различен двигател. Моят е със стрелки за температура и гориво и от долу дисплеичето е празнo ( демек няма никои вътре). Забелязвам че на някои модели стрелката за скоростта се управлява електронно а моита си е механична.

Благодаря ви предварително
Reply

#2
Забравил си да напишеш въпроса :-)
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#3
хахахаха ох господи да , Исках да попитам ако взема километраж които е механичен (стрелката за скоростта е механична) но има инфо центер , мога ли да го подкарам на моята кола която е с обикновен километраж като двете коли са същата година под 1998-мa. Искам да ми работи само горивото и температурата, за среден разxод и там другите глупости много не ме интересуват. Просто моят километраж е заминал а този ми изпадна на оферта и за това. Благодаря
Reply

#4
Важното е да е механичен, инфо центъра ще показва само чертички поради липса на данни.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#5
Таблото дойде, обаче има малак проблем, От кола с обратен волан е. Бих могъл да взема от моето за да е в километри. За момента отзад, двете табла изглеждат еднакви.
Reply

#6
Еднакви са, но английското табло е програмирано за мили. За съжаление само чисто ново табло може да се препрограмира. Можеш да опиташ да смениш дисплея на километража със старото и да провериш с GPS дали ще показва вярно, но за изминатите километри нищо не може да се направи, ще мери в мили.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#7
По принцип аз в километри и литри сам много зле, смятам в мили и затова таблото ми е перфектно. Притесняваше ме нещо ЕCU-то да не е различно и таблото да не работи но щом само милите е разлика за момента нещата са перфектни. Благодаря ти много за съдействието.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)