The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бърза справка за гражданска отговорност

#11
И при мен няма грешка и на двете коли.
Reply

#12
И при мен излизат всички проверени коли
Reply

#13
Баца Tongue
Reply

#14
Пишете номера на латиница!
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Reply

#15
Сайта си работи без грешка. Буквите трябва да са изписани на ЛАТИНИЦА и да са ГЛАВНИ, без интервали между буквите и цифрите. Това е сайта на Комисията за финансов надзор и там са включени всички застрахователи, опериращи на територията на РБългария.
Станчони, има вариант да не ти излиза че имаш валидна полица. При мен това се получи през 2008 година, когато купих колата. В застраховката беше вписан номера от временните регистрационни табели на автомобила. После след регистрацията в КАТ се прави допълнителен анекс към застраховката и се вписват вече българските регистрационни номера. Но полицата отива в регистрите на Комисията за финансов надзор с номерата от временните /транзитни/ табели , с които първоначално е била сключена. Аз лично като проверих през 2008 година в този сайт дали имам валидна полица, ми излезе че няма такава. Отправих запитване по електронната поща до Комисията. От там ми отговориха, че за моя автомобил има валидна застраховка, но тъй като първоначално е регистриран с транзитни номера не можело да ми излезе резултат за полицата. През следващите години вече няма проблем, защото в полиците се пише вече реалния номер. Мисълта ми е , че ако си регистрирал автомобила си наскоро с транзитни номера и все още не ти е изтекла полицата, с която си го регистрирал, няма да ти излезе резултат за валидна застраховка.
Reply

#16
И при мен си излизат и Волвото и Толедото коректно - супер е сайтчето. Може би трябва внимателно да се вкарват абревиатурите на колите с тези латиници ... :evil:
The Easy Driver
MOSKVICH 426 combi - 1968 - ex
SEAT TOLEDO/1.6 m.i - 1993 - ex
VOLVO S40/1.8 i - 1996 - ex
VOLVO V70 D5 - 2003 - ex
VOLVO S80 V8 - 2006 - now
Reply

#17
bell Wrote:И при мен си излизат и Волвото и Толедото коректно - супер е сайтчето. Може би трябва внимателно да се вкарват абревиатурите на колите с тези латиници ... :evil:


Big Grin Big Grin Big Grin По-правилно от това не мога да въведа номерата на колите си на латиница :twisted: :twisted: :twisted:
Имах съмнения, че тъста е направил застраховка, но уви и това не е така. Ако не се въведе номера на латиница въобще не прави справката, а при мен я прави, но за една от колите ми съм абсолютно сигурен, че не е вярна.
Както и да е, справката за волвото си е точна :wink: Big Grin
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#18
Оказа се че всичко е наред :wink: .
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply

#19
Много готино.Работи идеално.
Reply

#20
Такаааааа.... при справка при Булстрад се оказа, че грешката не е в сайта за проверка, а при застрахователя. Направена е застраховка на друга кола, но при въвеждането е написан моя номер. Явно човека не са го спирали и е нямал проблем. Както и да е, от Булстрад обещаха да си оправят бакиите. Явно наистина сайта за проверка работи перфектно, но отново човешкия фактор си казва думата. Поздрави на всички.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)