The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Автомобилни гуми - полезна информация

#71
Значи пак да обесня ... тук няма спор ... никакъв ... просто идеята е всеки да изрази мнение , наблюдение и знание .Това е идеята на форума и темата в частност . Ако беше друго или PeterPan или аз или трети ,пети щеше да напише една статия и да я пусне за четене и това е ... Задавах върпоси - глупави и детински , пускам по нещо за да се закачи някой и тръгне раздумката .Всичко с идеята да провокирам аудиторията но уви . Кангалов, това ли е идеята на темата да поставиш един линк и с това да се изчерпи ? Защо се хващаш за нещо неверно (че споря) а не се хванеш за думата grip примерно и да дадеш някакво обяснение лично твое и да разчупиш темата?
Reply

#72
Заглавието на темата и идеята на съфорумеца е : "Автомобилни гуми - полезна информация".
До този момент batmilcho не намерих в твоите постове полезна информация.Дай полезно инфо,за да видим и твоите научни знания.Аз поне съм посочил ,че цитирам това което съм намерил или прочел и не споря излишно.

Дано не ми се наложи да търся нещо за гумите и да ми се налага да чета цялата тема с плеяда от въпроси и нищо определено.Точно в такъв момент ,ще посегна на търсачката и ще напусна форума,за да получа инфото ,което ми трябва.
Една информация е полезна ,когато е изложена систематизирано ,кратко и точно.Без излишни коментари или далечни отклонения.

Но въпреки това се заинтригувах от луноходните гуми и ще си поръчам такива,за да ги тествам. Big Grin Big Grin Big Grin
Reply

#73
Kangalov Wrote:Но въпреки това се заинтригувах от луноходните гуми и ще си поръчам такива,за да ги тествам. Big Grin Big Grin Big Grin


Като ги гледам, май ще са подходящи за нашите кратери по шосетата, пък и са всесезонни... Човек си струва да се замисли, дали да не мине на такива. Big Grin

Само незнам как ще понесат натиска под действието на силата на тежестта на Земята, но тестовете ще покажат. :wink:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)