The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с моторче за корекция на фар

#1
Колеги, отказа ми моторчето за корекция на десния двусекционен фар, ще проверя дали не е кабел, или окислен куплунг. Въпросът ми е ако е моторчето дали е ремонтопригодно или ще се наложи да го сменям.
Reply

#2
При мен на няколко пъти се откачи ябълката от рефлектора.
V40 2000г. 95кс Габрово
Reply

#3
Ако не е изгоряло нещо по платката му има още две възможности. Първата я е посочил колегата в предния пост, а втората е, че може да е минал през краен изключвател и затова да не действа. Закачането на ябълката в процепа на рефлектора става с магия и доста споменаване на близки и далечни роднини по женска линия Big Grin
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#4
Здравейте колеги,и аз имах подобен проблем и се оказа интегралната схема на платката /намира се в кутийката на самото моторче/.Вероятноста моторчето да" изгори"е по-малка.Разбира се потърсих при чичо Гугъл но.... ядец,оказа се че е специализирана ИС само за автомобили.По мнение на колега същата ИС се използва и в Ауди А3 /предполагам и в др.модели/така че търсиш втора ръка и при някой приятел който се занимава с електроника и за 2 мин.си готов.Така постъпих аз ,но ако намериш по -добро решение....успех. Big Grin
Reply

#5
При мен пък моторчето постоянно местеше фара самоволно. Има вътре един потенциометър с крайни изключватели и бяха му се размекнали пластинките, та го поизчистих, поразбутах и сега е добре. За по-удобно свалих фара и го отворих и така ябълката се вкарва по лесно- има и тема по въпроса някъде. Не докосвай рефлектора ако отваряш- поврежда се. просто му поиздухай пепелта и внимателно.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)