The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Колеги дайте читав сврвиз за окачване!

#1
Посъветвайте ме къде да си правя мойто с80, вече се убедих, че не много хора разбират от тия коли?! Искам сервиз с нормални цени и професионалисти, които знаят за какво става дума и като правят нещо, то да не се прецака след 2км, както ми се случи след смяна на хидравличен маркуч последния път. Имам нужда от ремонт на предница и преглед на абс-модула. Пишете само ако знаете алтернативи на МПФ.
Благодаря!
Reply

#2
Какво му е на ABS-модула?
Ако е дефектирал мога да го оправя. :wink:

А за предницата... :banghead: По добре да не коментирам. :roll: :twisted:
Reply

#3
Смятам, че проблема е обичаен за модела. Преди година започна да светка лампата абс, ама когато си реши. Може един ден да свети цял ден друг да не свети и така аз ту имам абс, ту нямам, което си е малко прецакващо защото незнаеш на какви спирачки да разчиташ. И така един ден реших да се справя с проблема, в един сервиз закачиха компютър и пича ми каза, че проблема е в преден ляв датчик. Намерих такъв датчик от колега, вързах го и нищо. Според мен и двата датчика си работят нормално. В последствие започнаха да светкат лампи по таблото и да излиза стресиращият надпис "проблем в спирачките, спрете незабавно", който разбира се сапътства със спиране на километража. Това ставаше сравнително рядко преди, но сега през половината време, в което шофирам е в това положение. Т.е. както не свети нищо и изведнъж безпричинно светкат едновременно лампа чек енджин, лампа абс, лампа тракшън - ако въобще има такъв, лампа спирачки и красивият надпис, плюс неработещ километраж. Доколкото съм преглеждал теми във форума проблема е н блока за управление на абс-а и вероятно се дължи на студени спойки или дефектира с времето от температурните промени. Ако смяташ, че проблема е лесно решим, пиши координати и да действаме. Мерси!
Reply

#4
Имам познат със същия проблем на VW Sharan. Оказа се, датчиците на АБС се събират в един куплунг преди да влязат в купето. Единия датчик беше със счупена щипка за законтряне и се размествал при каране. С тел и канап се оправи грешката от него. Остана проблема с произволно включване и изключване на АБС с безумни грешки. Оказа се, че алармаджиите взели ток от захранването на АБС модула и не направили добра връзка. След запояване на безумната им връзка всички проблеми с АБС се оправиха.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#5
Честно казано дори незнам къде се намира блока за управлени на абс-а. А куплунзите на предните датчци си изглеждат съвсем наред. Допускам, че tisho е човекът, който ще пребори проблема! 8)
Reply

#6
kumita Wrote:Смятам, че проблема е обичаен за модела. Преди година започна да светка лампата абс, ама когато си реши. Може един ден да свети цял ден друг да не свети и така аз ту имам абс, ту нямам, което си е малко прецакващо защото незнаеш на какви спирачки да разчиташ. И така един ден реших да се справя с проблема, в един сервиз закачиха компютър и пича ми каза, че проблема е в преден ляв датчик. Намерих такъв датчик от колега, вързах го и нищо. Според мен и двата датчика си работят нормално. В последствие започнаха да светкат лампи по таблото и да излиза стресиращият надпис "проблем в спирачките, спрете незабавно", който разбира се сапътства със спиране на километража. Това ставаше сравнително рядко преди, но сега през половината време, в което шофирам е в това положение. Т.е. както не свети нищо и изведнъж безпричинно светкат едновременно лампа чек енджин, лампа абс, лампа тракшън - ако въобще има такъв, лампа спирачки и красивият надпис, плюс неработещ километраж. Доколкото съм преглеждал теми във форума проблема е н блока за управление на абс-а и вероятно се дължи на студени спойки или дефектира с времето от температурните промени. Ако смяташ, че проблема е лесно решим, пиши координати и да действаме. Мерси!


Нормално явление. Но пък се ремонтира. На моето S80 се прояви при скорост 160км/ч . Хич не е приятно усещането като си се засилил и да прочетеш проблем със спирачките спрете безопасно... :?

Пращам ти телефонния си номер на лично.
Reply

#7
И все пак господа минало е малко повече от година би било редно да отбележите как сте отстранили повредата с досадния модул че в момента от 6 месеца насам карам с тази грешка... благодарение на неработещ абс в момента освен че километража не работи ами почти всичко е извън строя... в числото круиз, телефон, тракшън... моля споделете че приятелите от МФ искат 2000 лв за нов модул Smile

Поздрави Smile
Reply

#8
Zafcho Wrote:И все пак господа минало е малко повече от година би било редно да отбележите как сте отстранили повредата с досадния модул че в момента от 6 месеца насам карам с тази грешка... благодарение на неработещ абс в момента освен че километража не работи ами почти всичко е извън строя... в числото круиз, телефон, тракшън... моля споделете че приятелите от МФ искат 2000 лв за нов модул Smile

Поздрави Smile


Мога да го ремонтирам. Кой модел е колата и коя година?
Пиши ми на лично. :wink:
Reply

#9
Колега kumita намери ли си читав сервиз за окачването ?
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)