The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S40 щтракане в таблото. май е от климатика!

#1
Здравейте колеги!. Колата ми е S40 '99 година с 1.8 GDI мотор. Имам следния проблем и мисля че е от климатроника, понеже при всяко включване на климатроника започва да се чува едно чукане от таблото на колата. Чука си 10-ина секунди и след това спира, мине се не мине 30 мин - един 4ас и пак пощраква за малко и така..... Случвало ми се е 1-2 пъте да прави този номер и при изкл климатроник. Климатика охлажда перфектно! Още при самото включване започва да духа студено. някой от Вас да се е сблъсквал с подобен проблем?
Reply

#2
И при мене е така, ама на 2-та година свикнах Big Grin
Най-вероятно, според наши колеги, това е някаква клапа вътре във въздухопроводите, която сигурно вече е с изронени зъбчета и когато се отваря и затваря - прескача от другото колело. От там идва и тракането.... Confusedhock:
През 2020 се очаква да свърши света!!! Ако искаш да оцелееш -  ела в България!!! Тук сме с 30 г. назад !!!
Reply

#3
momo81 Wrote:Здравейте колеги!. Колата ми е S40 '99 година с 1.8 GDI мотор. Имам следния проблем и мисля че е от климатроника, понеже при всяко включване на климатроника започва да се чува едно чукане от таблото на колата. Чука си 10-ина секунди и след това спира, мине се не мине 30 мин - един 4ас и пак пощраква за малко и така..... Случвало ми се е 1-2 пъте да прави този номер и при изкл климатроник. Климатика охлажда перфектно! Още при самото включване започва да духа студено. някой от Вас да се е сблъсквал с подобен проблем?

Спокойно колега!И аз съм така.Тракането идва от дясно на таблото..... :wink: важното е ,че като дам климатроника на студено и на 5-та степен- в колата става студ..............посред лято..... Smile
Кара/ше/ Волво С 40 2,0 бензин
1997г. 140 к.с.С уважение към съфорумниците.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.forum-lines.ru/rez/ab189818.gif">http://www.forum-lines.ru/rez/ab189818.gif</a><!-- m -->
Now AUDI A6 4F 2.4 2004г. 177 к.с.
Reply

#4
здравейте колеги.и при мен е така както при колегата razsipnik.значи е нормално.да се успокоя и аз.поздрави
Reply

#5
Smile благодаря на всички Ви за отговорите. Значи няма от какво да се притеснявам! Бях стигнал до там да проверявам да нямам затворен кълвач в жабката Smile .
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)