The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Роби (Moruna) от Мото Пфое - въпроси и отговори

#31
Здравейте,Роби.Прочетох за Вас много ласкави отзиви.Надявам се да помогнете и на мен.Отскоро притежавам Волво с40 1988г. и имам проблем с шофьорският колан.Коланът излиза с много внимателни придръпвания,като го пусна се навива без проблем,но блокира.Прочетох постовете в форума и разбрах,че сте консултирали колега с подобен проблем.Бихте ли помогнали и на мен.
Благодаря и поздрави-Миро
Reply

#32
а колега как да проверя кое точно от изброените неща който казваш е моят проблем. аз свалих реостата,но сега имам затруднение да намеря друг,понеже в магазина ми казаха че номера който е написан не отговаря с тяхните за аудио техника.
волво S40 2000г,1.8 ,122 коня
Reply

#33
Проблема с колана се получава и при мен. За съжаление не съм открил още отговор. Ще ми е интересно да чуя какво могат да кажат по-компетентните!
Reply

#34
chipriyanov Wrote:Здравейте,Роби.Прочетох за Вас много ласкави отзиви.Надявам се да помогнете и на мен.Отскоро притежавам Волво с40 1988г. и имам проблем с шофьорският колан.Коланът излиза с много внимателни придръпвания,като го пусна се навива без проблем,но блокира.Прочетох постовете в форума и разбрах,че сте консултирали колега с подобен проблем.Бихте ли помогнали и на мен.
Благодаря и поздрави-Миро
Ако е монтиран правилно,което най вероятно е така,то проблема е в механизма за блокиране.Не съм отварял такъв механизъм,така че не знам точно какво се износва,или чупи там.Според VOLVO не се сервизира,тоест трябва да се смени.
Reply

#35
spas aleksov Wrote:а колега как да проверя кое точно от изброените неща който казваш е моят проблем. аз свалих реостата,но сега имам затруднение да намеря друг,понеже в магазина ми казаха че номера който е написан не отговаря с тяхните за аудио техника.
Когато не работи,тогава може да премериш захранването към мотора.Мисля че бяха два модела за S40 за коли с климатроник и с климатик.А защо аудио техника? :?
Reply

#36
Роби,благодаря за информацията.Трябва ли да внимавам за нещо специфично при смяната на колана?
Поздрави-Миро
Reply

#37
chipriyanov Wrote:Роби,благодаря за информацията.Трябва ли да внимавам за нещо специфично при смяната на колана?
Поздрави-Миро
Когато се разглобява колана и куплунга на пиропатрона ключа не трябва да е в контакта,най добре е дори да се откачи акомулатора.Механизма на колана работи само при монтиран колан,тоест при определен наклон на конзолата,иначе се блокира. :wink:
Reply

#38
ами той не е само за аудио техника,но техните части не отговарят на номерацията на колите а и мойто е на моторола,а техните цифри са повече от тези който има в магазина и момчето ми каза да щтракна в нета и да му кажа на какво напрежение и т.н., аз търсих по номера на моя ,но нещо не намерих каквото ми трябва. номера е mj802 на моторола е!
волво S40 2000г,1.8 ,122 коня
Reply

#39
Благодаря за съветите,Роби.Като има някякъв резултат ще докладвам.Че не съм намерил колан още.
Поздрави-Миро
Reply

#40
Здравей Роби. Собственик съм на волво с60 2.0т и имам следния проблем. Когато настъпя газта понякога колата не се ускорява или се ускорява много бавно, но когато започвам да отпускам леко газта колата започва да се ускорява много бързо :roll: . Няма никакви грешки (проверена е с най-модерната техника във Волво UK). За последната една година съм сменил : нов дебитомер (оригинален) ,нови свещи, нов ETM, нов клапан за контролиране налягането на турбото, нови инжектори. И след всичко това колата пак се държи по същия начин Cry .От доста отдавна съм забелязал и едно друго нещо, когато гледам моментния разход на дисплея и отпусна газта, не отива веднага на 99.9 , а отнема поне 10 сек докато стигне там, а преди не беше така (беше много по-бързо движението на цифрите). Не знам дали това има нещо общо с моя проблем, но исках да го спомена.
Благодаря предварително. Лек ден. 8)
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)