The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вискосъединител на 940 2.4 TIC

#1
Нещо откакто стана студено гледам колата не загрява много бързо. Примерно от Дружба до Студентски град си работи на 900 оборота а преди като кача баира до Младост и ве4е работи на 750. Отворих капака и гледам перката си върти доста енергично и се чудя ново ли виско да си зема. Може ли да кажете дали и при вас е така.
Reply

#2
Здравей колега и аз съм с D24TIC по принцип перката трябва да се върти не точно енергично но си се върти и при мене трудно стига средата стрелката на температурата но парното си е 6 пробвай този стар тест за виско при изгасен двигател пробвай да завъртиш перката ако се върти значи си е в ред ако не смяна ако нещо мога да ти помогна номера ми е 0898844831 Стефан
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply

#3
Мога на ръка да завъртя перката ама не се върти много свободно. като се опитам да я бутна и си махна ръката веднага спира да се върти- горе долу е такожа усилието. И се усеща как духа. Ново виско е 350 лв в скантех.
Reply

#4
aleks12345 Wrote:Мога на ръка да завъртя перката ама не се върти много свободно. като се опитам да я бутна и си махна ръката веднага спира да се върти- горе долу е такожа усилието. И се усеща как духа. Ново виско е 350 лв в скантех.

Аз пробвах моята...,и при вътенето няма голямо усилие :roll: ,но като е запален мототра перката си се върти - което смятам че е нормално.
Мисля си друго,дали термостата не ти е за смяна...?
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)