The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с нафтата

#11
Помпата не ми се вярвао да струва толкова пари --има човек в Карлово много съм доволен от него само с помпи се занимава, ако се наложи ще ти дам тел му. ефект от почистването има да --колата върви нормално вече. В София се свържи с Галин-дизела той е човека и не прави нищо преди да се консултираш с него. Из форума има много негови мнения.
Reply

#12
THEGAME Wrote:Вече зареждам само от Еко и Лукойл. От ОМВ не зареждам от 1 година поне миналата зима колата ми гасна 2 пъти по време на движение от тяхната нафта по специално тая след тунела към Люлин.Четох за някаква добавка на ВЮРТ за дизел но още се колебая и за газта за светене дали да не сложа едно половин кило.
Миналия месец сипвах и някаква уж гръцка червена нафта ама не мисля да повтарям. По други форуми четох и за трансформаторно масло някои дали е запознат с въпроса как седят нещата? От тук ми е информацията <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=54040.0">http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=54040.0</a><!-- m -->
За съжаление и аз преди време сипах инцидентно обикновена нафта от OMV и замръзна при -10. Колата запали, тръгна и след 1 км мотора започна да губи обороти, да тресе и спря. Купих добавка и сипах, но не запали веднага, а през деня като се стопли времето си тръгна нормално и никога повече не се е случвало. Ползвам основно Еко - обикновен дизел и не съм имал някакви грижи със студа, но все пак гледам да се подсигуря с добавка против замръзване ако се очакват по-ниски от -15 градуса температури.
Николай
Volvo XC90 2.4D '2008

[Image: 686753.png]
Reply

#13
Здравейте до есента се карах старата красавица 780 с D24TIC и като сипвах от Лукойл пропушваше повече от нормалното иначе зареждах предимно от OMV и зимата не съм имал проблеми с двигателя , като се стопли времето (да не пада под 10 градуса ) карах на чисто олио или трансформаторно масло и никога не съм имал проблеми ,като се кара на нещо различно от нафта често се сменя горивния филтър и няма проблеми а за най-сигурно си имам в колата един .Обърни се към Галин той ще ти свърши работа
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)