The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Въпрос за Волво S40 и техните двигатели

#21
Хубаво е да се четат и другите теми
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=36435">viewtopic.php?f=8&t=36435</a><!-- l -->
[Image: ab215931.gif]
[url=http://seo-kiev.com.ua]
Reply

#22
Въобще не е добре да се четът другите теми.Това си е чиста загуба на време.
По добре е да си направиш нова тема,там да питаш и там да търсиш водата от млякото във форума.
Ако купим колата,добре...Ще последват нови теми...това се счупи,онова не работи...
После никой не го е еня за загубеното време на съфорумците,които ползват търсачката.
Wink
Нека говорят,а ние ще правим каквото трябва и каквото е редно.
Шампион за сезон 2011-2012 с Volvo S60 D5- Шампионат по издръжливост на пилоти и автомибили
Шампион към БФАС 2014 с Volvo 480 ES - Шампионат по издръжливост на пилоти и автомобили
Reply

#23
Тази тема съм я видял и в нея има точно 3,4 коментара, които са що годе полезни за въпроса. Останалите, страница и половина сами ги виждате какви са... В крайна сметка, разпитвам не защото си нямам друго какво да правя, а за това да получа адекватни мнения на въпроса ми, от хора които притежават и имат наблюдения за модела и двигателя му. Не мисля, че са нужни подобни хейтърски коментари, като последни два. Темата не е от вчера и се изписа не малко в нея, кое полезно, кое не толкова, но така е. Благодарен съм на всички, които взимат участие. Ако е имало нещо нередно е можело да се направи някаква забележка от хора, които се занимавам с управата на форума. Такава не съм получил ! Вярвам, че изписаното, ще помогне и на други хора след мен. Така, че се надявам, просто да се продължи с добрия тон и по въпроса Wink
[Image: 7961663Q.jpg]

[Image: 7961666b.jpg]

[Image: ouplad89af1.gif]
Reply

#24
Ето ти и моето мнение. Както искаш, давам го като притежател и ползвател на интересуващия те модел.
Двигателят НЯМА хронични проблеми, ако е в нормално добро състояние. С него, иначе малкото S40 върви наравно с "батковците" от по-високите класове автомобили, независимо от марката. До 120-130 км/ч гори до 6л/100км. После, качва разхода забележимо. За тази кола 240 км/ч, не са проблем. Не че ти препоръчвам да караш така!! Прочее, пълна информация ти даде колегата "Пачо", също собственик на S40 2,0d. Едва ли ще откриеш други подробности, или тайни предимства на мотора.
Ако си наясно с желанието и възможностите си, бих ти препоръчал да се съсредоточиш в търсене на подходящия екземпляр. Някой може да казва, че "това е Форд", но в действителност S40 е много добро постижение на Волво, като дизайн, материали и изпълнение. За това, ползването тази кола доставя само удоволствие.
Желая ти успех!
S40 2,0D 2008
Reply

#25
joro74 Wrote:S2 си е на волво.

Не знам какво се търкаля из интернет, но при бензиновите двигатели само B4184Sx след 2004та е на Форд. 'Съвместна разработка' не означава, че двигателите на Пежо и на Форд са еднакви. Имат еднакви блокове, но различна електроника и датчици, че дори и бутала.

Не разбирам какво толкова се притеснявате, калпави двигатели имат само руските коли, за всички други зависи на колко и как са карани от предишния собстеник. Най-калпавите двигатели, които съм карал са на Опел и то заради електрическите конектори, не заради двигателя.
:roll: Да разчопля пак темата - днес се изненадах като видях,че комплекта ангренажен ремък с водната помпа за B4184S2 го дават и за Рено :o Възможно ли е да си е разработка на Волво и Рено само да го вграждат в някой техен модел или е съвместна разработка? :?:
Reply

#26
Пак се въртим в кръг, комплекта с ремъка е същият като на B4204S слаган в Рено Шафран и Лагуна. Двигателят е на Волво, слаган е и на Рено. Собствениците на тези рена пък се жалват, че купуват части за Рено на цени като за Волво.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#27
:oops:
joro74 Wrote:Пак се въртим в кръг, комплекта с ремъка е същият като на B4204S слаган в Рено Шафран и Лагуна. Двигателят е на Волво, слаган е и на Рено. Собствениците на тези рена пък се жалват, че купуват части за Рено на цени като за Волво.
Благодаря за инфото!Спирам.... Big Grin
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)