The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся адвокат да обжалване на КАТ постановление

#21
ves_o Wrote:
Efri 740 Wrote:ЩЕ ИЗПУСНЕШ СРОКА!!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=305&postdays=0&postorder=asc&start=15">http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewt ... c&start=15</a><!-- m -->
Тук има примерен вариянт на жалба и т.н.
Ефри споко, във вторник ми го връчиха, събота ще го помисля на спокойствие и в понеделник подавам, обаче не разбрах къде се подава-в КАТ или при Строителния?
В кат, на гишето за актове.
Reply

#22
Гише номер 6.
Това е в ляво - дъното почти - има малък коридор - в началото е на коридора - от ляво.
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#23
за 40 лева не си заслужава да се занимаваш.
Мен не глобяват с 150 лева за това че съм карал с "несъобразена скорост" (около 70 км/ч при разрешени 90км/ч извънградско), по път с неравности, в следвие на което съм изгубил управлението над автомобила (пукнах гума) и съм влязъл в канафката. Пътя е невъобразимо лош и няма никакви знаци, нито ограничителни, нито предупредителни. Демек глобяват ме понеже пътя е калпав. :evil: ...

Просто българската простотия край няма, според мен за 40 лева не си залужава въобще да се занимаваш.
Мечтата ми е да карам Краз в центъра на София!!!
Reply

#24
абсолютно не съм съгласен. При условие че всичко ти е без пари и можеш само да спечелиш за кво да даваш на калпавата ни държава грешни пари. Винаги когато мога да си ги върна ще го правя, ако ще и за 10 лв да е
We like it hard, we like it fast
We got the biggest amps, man they blast
True metal people wanna rock not pose
Wearin' jeans and leather, not cracker jack clothes
Reply

#25
gadnia_metal Wrote:абсолютно не съм съгласен. При условие че всичко ти е без пари и можеш само да спечелиш за кво да даваш на калпавата ни държава грешни пари. Винаги когато мога да си ги върна ще го правя, ако ще и за 10 лв да е
Абсолютно е така, въпросът не е в 40-те лв., а в принципа, ако оставяме куките да пишат актове за такива глупости съвсем ще ни се качат на главата и ще започнат да пишат актове че дишаш...Моята философия е, че държавните мързеливи служители трябва да се натискат на всички нива за да започнат да си вършат работата. А че КАТ не заслужава и 1 ст. да им платиш това е ясно.
Volvo 440, 1.8 I, 90HP 1994
Reply

#26
Ако беше във Варна имам човек адвокатка която се справя перфектно с такива случаи. И мен се опитаха да ме е.....т две тъпи ченгета почти по същия начин обаче не стана. Трябва от време на време някой да им се опъва на тия тъпаци че иначе много започват да си позволяват, а със всяко обжалване на актове им създаваш проблеми на тия които са ти го писали, защото трябва да дават обяснения пред началниците си защо аджаба този акт се обжалва. Айде успех и пиши какво е станало.
Reply

#27
Споко.
Имаш ли желание, търпение и здрави нерви - може да се оправиш.
Така стана в Пловдив при мен.
Съдих ги.
Спечелих делото. Сам се защитевах - даже свидетелите ми идваха за авторитет. Полицая го разкъсах - кръстосан разпит му направи и много ама МНОГО се издъни и ...... даже си противоречеше - и съдята отмени всичко.
Така че желание за правда и ако найстина си прав - ще ти помогне пред съдията.

п.п. - още пазя всички документи по това дело! - за невярващите.
Мислих да ги съдя после за имуществени и морални щети - ама се отказах.
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.
Reply

#28
Днес си подадох жалбата. Ефри - на гише номер 3 е, вездесъщото гише...Там се взимат талони, там се дават жалби, всеки който е ходил в КАТ знае, че пред това гише винаги има зверска опашка и естествено затова там се подават и жалби. Чаках 1 час, представяте ли си в колко глупава държава живеем, губят ми 1 час за да ми приемат жалбата, и губят по 1 час на всеки, който иска да си вземе талона, това прави 2 часа, ако обжалваш тъпо постановление или примерно около 10 лв. загуба за теб (да приемем, че работим за около 5 лв на час). Другата трагична случка-гише номер 3 се състои от 3 гишета всъщност, работеха само 2 (разбирай третата пуши, пие кафета и се оплаква от заплатата си). Появи се фамозния Румен Гечев (помните го нали-министър на икономиката при Жан Виденов), огледа се, отиде в някаква вътрешна стаичка. Върна се и бодро закрачи към неработещото гише, след него като овце - още 10-ина човека от опашката. Отвориха гишето и наш Руменчо се усмихна и сигурно си е помислил-ей какво добро дело направих, цяло гише успях да отвора с връзките си. Обаче едва ли се е замислил, колко тъпи и мързеливи са тия от КАТ и как такива трябва да се уволняват на момента при такива случаи. Bulgaria-dream area.
Volvo 440, 1.8 I, 90HP 1994
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)