The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения за Volvo V50, V70 или Audi A4 avant ?

#61
здравеите закарах в50 то до МОТО ПФОЕ на тест показа проблем с нагнетяването на горивната система.И там ми казаха да сменям наф.помпа с дюзите както и почистване на резервоара.но цифрата е потресаВаща.ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ.БЛАГОДАРЯ
Reply

#62
naxo Wrote:здравеите закарах в50 то до МОТО ПФОЕ на тест показа проблем с нагнетяването на горивната система.И там ми казаха да сменям наф.помпа с дюзите както и почистване на резервоара.но цифрата е потресаВаща.ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ.БЛАГОДАРЯ
Я пробвай да смениш само горивния филтър!И евентуално извади и почисти цедката в резервоара!И виж дали не смуче въздух,най-вече на входа на горивния филтър.
Reply

#63
Филтъра е чисто нов, тази цедка трябва ли да свалям резервоара.
Reply

#64
naxo Wrote:Филтъра е чисто нов, тази цедка трябва ли да свалям резервоара.
Повдигни задните седалки и виж под мокета има ли една ламарина захваната с болтчета.Не знам как е на петдесетките,но би трябвало да може от там да има достъп до сондата.А филтъра че ти е нов няма значение.Ако наистина е пълен с боклуци резервоара,може да го запуши за нула време.Но пък това му е предназначението - да пази помпата и дюзите.
Reply

#65
Всъщност освен, че излиза това съобщение има ли някакъв друг проблем с автомобила? Причината да питам е, че в периода, в който имам моя такова съобщение е излизало поне два пъти и при диагностика в мото пфое всичко е било перфектно и естествено, като главен виновник бе посочвано лошо гориво. Доколкото се запознах с предишните ти постове при студен старт пуши - бял или черен пушек? При мен обикновенно пуши 1-2 мин. през по- студените сезони с бял и миришещ на неизгоряла нафта пушек. Ходих на всякакви диагностики и нищо не откриха. Аз лично вече 5 -6 години, въпреки гореспоменатия "проблем" , към нищо друго нямам забележки - мотора работи тихо и приятно, гори доста малко и прочее.
П.п. Често слагам всякакви добавки и предполагам, че дори и да съм имал лошо работещи помпа и дюзи, с времето нещата са се пооправили благодарение на тях. Естествено
светкавичен резултат от третирането с добавки никога не съм виждал.
[Image: ab215931.gif]
[url=http://seo-kiev.com.ua]
Reply

#66
Ако нямаш друг проблем - въобще не пипай нищо!Явно съм се забъркал с друга тема,където колегата нямаше мощност или трудно пали!Нормално е при студено време да припушва бяло докато загрее - недогоряла нафта и водни пари от конденз!
Reply

#67
Някой знаели добър майстор на волво в Пловдив и саответветно диагностика.И ако може тел за връзка.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)