The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Конкурс за Модератори - Коментари

stivmar Wrote:Абе то и аз имам същото съобщение от 25 Юни Пон, 9:22 рм
От ElDiablo
Подписано от BOCK GT1

Явно и аз не съм специален. Big Grin

Мисля си обаче, какъв ли майтап сме за други форуми и читатели.
Аз моето съм го изтрил, но пък си намерих други които направо ми стоплиха селската нефелна душица Big Grin Big Grin Big Grin
<!-- m --><a class="postlink" href="http://ivailovgrad.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://ivailovgrad.com/</a><!-- m -->
ASS, GAS OR GRAS - NOBODY DRIVES FOR FREE
VOLVO 850 2,0 20V 143HP - Ръбчо
VOLVO 940 D24TIC 122HP - Red Devill
VOLVO 480 B18FT   120HP - Жабчо

Сега се разрових,и да ви кажа че и аз го имам същото.

Тоз голям измекяр ще излезе. А уж мислел за Волво клуб България. Да се развивал клуба. Сега поне го видяхме колко струва. Дано и хората които е заблудил са видели по горните постове. Всеки сам да си прави изводите. За мен този човек няма място тук.

Nedelchev_1 Wrote:Аз предлагам един катинар на темата. Почесахме си езиците, мисля че вече е достатъчно. Нека някой с права да сложи катинар. Достатъчно сеир видяхме. Като "автор" на темата бих искал да се заключи.
Поздрави и лека вечер.
Неделчев,
напълно съм съгласен с теб, но заключим ли тази тема, Терзиев ще започне да пише в друга, където заради подобен спам, интриги и т.н. (видно от личните съобщения на колегите), ще трябва да го накажем и т.к. ще е десетократното му, ще трябва да го изпратим с еднопосочна почивка ... но той пък има още няколко акаунта, като в Матрицата - клонирал се е :mrgreen:
После следват едни оправдания как съм станали Кире 2, колегите от Варна са еди какви са, Модераторите трябва да са 1 или 2 и по възможност да са Михов или друг негов последовател, колко е Убиден от отношението на Клуба, как членовете са еди какви си (и това сме го виждали написано), после ще последват писма до Пламен или Мишо, на които отдавна им е писнало, но са ангажирани с други дела ... нека не му разваляме арената, да си цапа тук, да го видят всички какви ги къдри постоянно и да си чеше езика - живеем в свободна държава Wink
За момента се научи да не маже в другите теми, защото вместо да го наказвам или друго - направо му коригирам мненията или ги трия, преди да го видят как се излага ... тук поне никой не обръща внимание на някой шут :lol:

btw ... Това е тема за коментари, в раздел "Лафче" ... надали някой я приема сериозно ... освен Терзиев :mrgreen:
Ела на втория ред, има няколко места и пуканки :lol: :lol: :lol:
Аз лично съм ти благодарен, че посочи тази посока на темата и вкара заргана в капана ... и рима се получи :mrgreen:

А за личните съобщения ... погнусих се от коментарите на един "Учредител на клуб", автор на форум и борец за каузата ВОЛВО - срамота!!!
После се цупи като малка госпожица, когато го нарека интригант ... ами такъв си, г-н Терзиев, не може по този начин - БЪДИ МЪЖ Idea Idea Idea
BG VOLVO Member #00409

За се надявам, че ако му е останало поне малко достойнство няма да пише повече. А темата исках да я закл. не заради Терзиев, а че започват и дразги м/у други колеги. Терзиев да се излага колкото си иска, не ми пука за него. Сега ще го видим дали е така доблестен след като излязоха наяве задкулистните му игри.

След като написах последното си мнение, отворих да прочета 10, 11, 12 и 13-та страница ... все пак от обяд не бях влиза и прозрях нещо - този цирк наистина трябва да свърши и главните герои във всяка една такава интрига, да бъдат ограничени ЗАВИНАГИ от тази платформа ... имат си друга, ФБ, да си пишат там.

Тъй като обсъжданията за налагане на наказание се правят в Модераторски форум, до който Терзиев има достъп (не се чудете, не за първи път е хващан да коментира теми от там), смятам да сме прозрачни!!!

Г-да Модератори, искам да направя няколко предложения:

1. Да се забрани достъпът на Терзиев завинаги в този форум. Причините са ясни, както и желанието на голяма част от клубните членове.
2. Да се заключат и архивират всички теми, в които Терзиев е сътворил интригите си. Няма смисъл да даваме лош пример на нови участници във форума. В началото си меслех, че е добре да видят личността Терзиев, но той сам се грижи да се представи подобаващо. Това е една лоша страница от историята на форума, в която аз лично вече се срамувам да участвам!
3. Да се поискат официални отговори от Администраторите на сайта как лица извън определени групи имат достъп до информация извън техните правомощия.
4. Да се въведе строг контрол във форума, българинът е свикнал да бъде насочван. От днес лично аз започвам да коригирам текстове, в които има явни интриги или съдържащи клевети с текст "............. (цензура) ............". При повторна издънка - ще се ограничава достъпа на потребителя. Започвам да изтривам директно всички постове от настоящи и бъдещи акаунти на Терзиев, за които знам или не знам, след което ще бъдат директно ограничавани.
5. Да се налага наказанието на Терзиев за всички, които му дават достъп до форума, за да клевети и интригантства.
6. Мненията на латиница ще изтривам директно, освен ако изрично не е упоменато, че е имало някаква невъзможност за писане на кирилица. Това го третирам като неуважение към нашия език и писмена култура.
7. За обида на УС, член на УС или Модератор ще прилагам крути мерки - изтриване на мнение, почивка за 3 месеца! За обида на останалите потребители - изтриване на мнение и почивка 30 дни. Недопустимо е да се обижда управлението на Клуба, Форума и самите потребители!

Всички предложения са свързани с Правилника на Форума и неговото незнание няма да оправдава никой нарушител!

Очаквам да се изкаже всеки един Модератор под моето мнение или в него, за да започнем изпълнение на точките.
Поемам пълна отговорност за действията си и няма да позволя повече толерантност към подобно поведение, тип Терзиев! "За да направиш омлет, трябва да счупиш яйцата!" Idea

От днес ще бъда 100% Модератор, какъвто е всеки един в друг форум!
Запазвам си правото да пиша в раздел ХС-та, поне за тях доста понаучих, както и да помагам на който и с каквото мога, както съм го правил до сега, но няма да се включвам в други мнения, защото някои хора използваха моето несъгласие да се примирявам с вулгарността и ме провокираха да надигам глава. Пак ще го правя, но тихо, за да ви наложа някоя от посочените точки, мили интриганти!!!

Лека нощ от мен! Smile
BG VOLVO Member #00409

Tемата ще бъде излишна за всички към края на утрешния ден - 6 февруари, по обясними конкурсни причини.
Аз съм на мнение , че тук се разискваха направените кандидатури , което ще помогне на УС за вземането на решение кои ще се присъединят към модекипа. А решението трябва да бъде комплексен акт , от мението на членовете на УС, класацията в конкурса, направените разисквания , кандидатурите , отводите и самите способности и умения за боравене с форумната материя!
Сам по себе си конкурсът не е излишен , но не може да бъде еднозначно определен , като причина за назначаването на някой от кандидатите на длъжността модератор. Не всеки от посочените кандидати по презумпция е подходящ, както и спечелилия по-малко гласове е възможно да е по-подготвен като знания и опит в компютърната подготовка. Затова УС има крайната дума. Тази тема , както и мнението на всеки от нас е помощ за избора на модератори. Уважавайте градивните мнения и помагайте на управата на ВКБ.

Що се отнася до щуротиите - аналитичния подход и широтата на мисълта на всеки един потребител ще са онези причини , поради които той ще оцени по достойнство и според мирогледа си какво целят подстрекателите на хаоса, техните съмишленици, опонентите им , както и онези , които са им отговорили или защитили обратно мнение. Тук имаше абсолютни провокации , пререкания , висок тон и прочие, но играчите са ясни. Нека всички , които могат да направят своя избор. Дали ВКБ или ГТ !!!

Много съм изписал през годините за демагогията , като явление, за манипулативността като подход, за искреността в отношенията и за забравата като наказание, за градивността като ефект и т.н.
Все леко философски материи - те винаги са необходими , като тема на разговор. Защото си мисля , че само който може да се извиси над сивотата на ежедневието ни , може да надскочи себе си и да гради принципно, може да разбере идеята , която ни събира - Volvo for life !

Колите ни събират във ВКБ, но важни са хората, помнете това ! Онези които обединяват , а не разделят, драги ми Терзиев.........
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp

Предлагам темата да бъде архивирана и запазена в този си вид. Някой ден на хората след нас ще им бъде много полезно четиво, за да знаят как да се справят с подобен опит да се унищожи клуба. Лично смятам, че повече коментари по въпроса не са нужни, най малкото, че и времето за гласуване в анкетата приключва днес(6.2.2015).
Мисля, че всеки си е направил изводите и силно се надявам, че здравия разум ще победи злобата и интригантството.

А за Терзиев, мисля, че е без значение дали ще го наказваме в форума или не. Той и без това сам се е наказал. Едва ли бан ще го спре да прави опити да съсипе това място...

Ами да я приключим, а мерките предложени от Dodo155 има къде и как да ги обсъдим !
Volvo 940 Estate 1994 D24TIC 122hp



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)