The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Адски неприятно ПТП

#11
Благодаря за подкрепата - наистина имам нужда защото не знам на кой свят съм тия дни.
За сега състоянието на пострадалия е стабилно. За съжаление не са му взели кръв за алкохолна проба в болницата, защото родната милиция не е поискала това за съжаление, а лекарите не били длъжни да го правят. Хубаво че в картона за постъпване е отбелязано ... "във видимо нетрезво състояние".
Най-интересното е, че от полицията са издирвали няколко дена близки на клошаря и са намерили синът му, на който са му дали даже протокола до момента (нещо с което аз не разполагам). Та този човек вече ми има всичките данни и адрес и както разбрах от жена ми проявявал интерес за среща ... ако ще е за пари - верно ще послушам съвета на Бойчето :gib:
Reply

#12
Никакви пари не давай!!!!! Започнеш ли -няма спирка, ще си им като дойна крава.По-добре се посъветвай с някой адвокат, който е специалист в материята за да знаеш как и какво да правиш. Още веднъж успех!!!
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#13
Колега, съчувствам ти с разбиране. Преди 7 години съпругата ми по същия начин преметна през капака на колата едно 17 годишно момиче - разликата беше, че тя пресичала зад микробус и жена ми е нямала абсолютно никаква видимост. Слава богу, детето беше само със счупен крак, но жена ми след това 4 години не искаше и не смееше да кара. Следователите ми казаха, че бащата на детето искал настоятелно наш телефон "за да си говорим", но аз им казах, че ако той се обади, ще заведа иск срещу него за понесени нематериални щети. В крайна сметка след като излезе експертизата от вещото лице и се оказа, че жена ми е абсолютно невинна, аз мислех да ги потърся "за да си говорим", но и това нямаше да реши въпроса със стреса. Излекувахме го като сменихме старото волво с по-ново.
На теб ти желая успех, здрави нерви и горе главата, не се поддавай на натиск и провокации.
Reply

#14
Здравей, колега!
Не искам да те плаша или притеснявам, но предполагам, че във връзка с инцидента ще има дознание. Това е практика(принципа), когато има ударен човек.
Относно разговорите с негови роднини, мисля, че това най-вероятно ще е за пари. Лично аз бих те посъветвал да не даваш, защото веднъж започнеш ли, няма спиране. По-добре да ходиш известно време по дела, но всичко да приключи веднъж за винаги със становището на съда.
От друга страна искам да ти дам един приятелски съвет - не спирай да караш. Знам, че сега ще ти е доста трудно. Непрекъснато ще мислиш за въпросния инцидент, но не се оставяй да те водят чувствата. Трябва сам да преодолееш страха, защото иначе има опасност да не караш повече кола. Казвам ти го от собствен опит - преди години с предишната ми кола "прехвърлих" 5 овце. Няма да ти казвам какъв зор беше да карам следващия месец. Щом седнех зад волана и краката ми започваха да треперят. Полека-лека всичко отшумя и сега мисла само позитивно върху нещата.
Съчувствам ти и ти желая, колкото може по-бързо да се оправиш.
П.п.Съжалявам, че поста ми е малко дълъг, но мисля, че по този начин мога да ти помогна.
Volvo S80, D5, 2007г.
Volvo S40, D5, 2006г.
Клубна карта № 00269
Reply

#15
Благодаря Стивмар, общо взето продължавам да си карам точно поради тази причина която казваш.
Днес след работа се видях със синът му за да му обясня какво точно се е случило. Колкото и да не му се искаше да се говори за пари - разговора се натам отиваше колко скъпи били лекарствата (евентуална операция) което не е истина щото сме говорили с лекуващите доктори, как и като го изпишат нямало кой да го гледа и така ... общо взето от доста години работя точно с такива хора, така, че това нито ме уплаши, нито впечатли. Най важното че си взех протокола от КАТ който е много кратък, но най важните неща са отбелязани.
Повечето ми колеги ми казаха че въпреки всичко да си имам един адвокат, така че тия дни ще се поразтърся защото си е необходимост.
Само не знам тая гражданска отговорност дали и по какъв начин може нещо да покрие нужди на пострадалия и каква е точно процедурата ...
Reply

#16
bell Wrote:Само не знам тая гражданска отговорност дали и по какъв начин може нещо да покрие нужди на пострадалия и каква е точно процедурата ...

Тя покрива щети,когато водача е виновен,или има заведен иск от пострадали,или потърпевши.
При теб нещата са други,и единствено ТИ можеж да имаш претенций за щети!!!
С теб сме :wink:
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#17
щом работата отива само за кинти, отсвирвай го това синче. дай му номера на ГО-то и му кажи да се спасява. Ако има някакви допълнителни претенции да завежда граждански иск и да се влачи по съдилища. с протокола, които имаш и заключението видимо нетрезво състояние са го отсвирили още на първо дело. говори му авторитетно и нагло все едно всеки ден правиш това и си напълно компетенетен какво става и му казвай да си гледа работата и да не тве занимава с глупости
Reply

#18
Слава богу вече са изписали пострадалия от болницата със мнение за подобрение и стабилизирано състояние. Хематомът на лицето, с който ме плашеше синът му, че е от катастрофата - скенера е доказал че е от поне няколко седмици (вероятно от претърпян побой или падане).
Независимо от всичко съм си намерил и адвокатка, която ми я препоръчаха - ще я видим колко е читава Big Grin
Със специални благодарности към Жорката GT1 и Пангев, които в отвратителния съботен следобят си зарязаха жабешките бутчета и сафрида поливан с бири, за да поизправим капака, който не можеше да се отваря. Леката вдлъбнатина отпред ще си я оставя за кадем.и няма да я оправям.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)