The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Присаждане на екстри към V40 - круиз контрол и други!

#21
Трябва ти и ключ за фарове с цъкалка за халогени. На твоя предполагам има цъкалка само за задни стопове за мъгла, на другия на същата цъкалка отгоре е добавено и за предни. Предните са през реле зад бушоните в купето, възможно е и него да го няма.

Халогените за мъгла на Волво са абсолютно безполезни в БГ - светят на 1 метър пред колата, ако се опиташ да ги вдигнеш се забиват в бронята и въобще спират да светят напред. Пробвал съм ги и в мъгла - би имало полза ако пътя има хубава макировка като в нормалните държави, с бледата маркировка в БГ няма никаква полза от тях.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#22
Колеги, съжелявам, че възвръщам таква стара тема на нов ред, но да попитам за гореспоменатите фарове за мъгла - > имам С40 d4192t '97, който фабрично няма халогени.Закупих си от ибей реле ( 30852028, пише на него front + rear fog), купих си и самите осветителни тела както и ключ за пускане на предните фарове за мъгла.Какво друго ми е необходимо според вас за да ги подкарам тези неща?Из интернет чета,че някой коли нямат прокарани кабели за това реле, а аз не си спомням дали съм виждал свободни куплунзи около радиатора или местата за самите халогени.
Какво е мнението ви?

п.п. за жалост нямам възможност да проверя сега, защото колата е на около 10 000 км от мен Sad
Чл. 130 от ЗДвП
- Когато няма други ограничения, водачът на автомобил от категория “В” при движение в населено място не трябва да превишава 50 км/ч.!

Толкова ли е трудно?!
Reply

#23
Релето е в таблото, по спомени май беше някъде зад скоростомера. В момента там има реле само за задни(пускай задни и слушай откъде цъка) , трябва да го смениш с това което си взел. Трябва да смениш и ключа за фаровете. Куплунгите за самите фарове трябва да са някъде под бронята.
------------------------------------------
Volvo V40 1997, 2.0
Reply

#24
Трябва ти, трябва ти, трябва ти....! Баини деветини! Като ти се омотат жиците и като дадеш мигач те се включат дълги, дали някой от компетентно даващите акъл тук ще ти помогне? А като теглиш чертата ще подскочиш колко пари си пръснал на вятъра, но най-важното без особен успех.

Човече, карай си колата. Нали няма да се погребеш с нея? Следващия път като си купуваш, ще знаеш какво да искаш.

А пък към специалистите дето дават акъл лесно - знаете ли че една кола, купена на части и сглобена струва 3 пъти повече от една купена от магазина? Знаете разбира се! Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко....
Колата на бъдещето е с 2 багажника и без двигател!
Reply

#25
Колега "Густав" по-полека,какъв чужд гръб какви тояги какви 5 лева! не така с рогата, с питане и до Цариград се стига! Човека може би е мераклия а при други (като мен) е хоби да си ръчкат по возилото Wink , по въпроса за частите в България морги бол! Преди 2 седмици ми докараха от Германия Лагуна 2004год на 105000км за 650евро защото на човека му искат в Рено 1200евро за нов комп +нов имобилайзер и ел модул на волана към имото. Тук се спазарих с едно момче за трите неща (понеже трябва да са от един автомобил+ключ картата за да се познават ) за 250лв! Мисълта ми е че тук всичко има, може и става, даже вече идват от вън да пазаруват тук че е най-евтин пазара за втора ръка, редовно пращам части за немско на приятели, преди два дни взех стоп за пасат 6 за 45лв. Ако има желание човека нека си присади екстри но да се разбере за помощ с някой който разбира, поздрави
Reply

#26
Някой може ли да ме насочи към човек или сервиз който може да ми постави круиз контрол , плащам веднага ...
Reply

#27
Евгений Wrote:Някой може ли да ме насочи към човек или сервиз който може да ми постави круиз контрол , плащам веднага ...
Само не разбрах, плащането за насочването ли ще е ? Smile

Сега сериозно:
За каква кола точно става дума - марка, модел, година, двигател, кутия ...
От къде си и в кой град/регион го търсиш тоя човек/сервиз.
Имаш ли нужните части или очакваш и тях да ти ги осигури човека/сервиза?
Reply

#28
Здравейте колеги,
надявам се не е нахално от моя страна да се включа към темата директно с въпрос. Интересува ме дали може и къде да си присадя круз контрол. Колата ми е Volvo V50, 2006-та година, 2.4 litra бензин/ГАЗ, 140 коня, автомат. Опциите са ми Благоевград, София и Пловдив.
Относно нужните компоненти - мислех да се сдобия с тях от някоя морга, дали аз лично да ги набавя или съответния сервиз - за мен няма значение, важно е да работи след монтажа. Big Grin
Предварително благодаря, поздрави!
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)